Wang Copenhagen

ALPHI STOOL
ALPHI BARSTOOL

WANG COPENHAGEN MØBLER

Ulrik Wang har i mange år designet sine egne møbler. En af hans mest populære stole er Alphi,  som han har designet til restauranten Bio Mio inde i Kødbyen. Stolen leveres med drejestel eller metalben.

ALPHI STOOL

Kiin Kiin Sofa

WANG COPENHAGEN LÆDER

Alle vores møbler er lavet med læder fra Alphenberg Leather. Det er en anilinlæder, som er en åben skind, der giver et mere råt look. Det giver møblerne mere patina gennem årene, og gør dem kun mere og mere smukke. Wang Copenhagen Collection kommer i farverne; sort, cognac og mørkebrun, men vi kan sagtens lave bestillingerne i andre farver.

The collection
Q-Bench

Q-Bench er et populært møbel, der egner sig til en entré eller hall. Den kan også erstatte stole rundt om et bord. Bænken kan bestilles i forskellige størrelser og farver. Basic Collection leveres med ben i naturlig -eller røget eg og med læderfarverne; cognac, sort og mørkebrun.

hello Table
BambolE stool

Hello Table blev oprindeligt lavet til reklamevirksomheden HELLO, og BAMBOLE skamlen blev lavet til et barprojekt Le Bambole på Kgs. Nytorv,

Soho table
q-bar bench

Kiin Kiin TABLE

Hello daybed

KIIN KIIN bordet blev lavet til Michelinrestauranten KIIN KIIN, og siden er den blevet brugt til mange af vores restaurantprojekter. SOHO bordet kan tilpasses til din egen smag og stil. Alle vores møbler har et skandinavisk look og er lavet af kvalitetsmaterialer.

BIG & SMALL PUFF

BAMBOLE STOOL